Absolut Vodka

Absolut Vodka

Alkoholilaji: Vodka
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Ruotsi

Volvon, ABBAn ja Alfred Nobelin keksimän dynamiitin lisäksi Absolut Vodka lienee yksi kansainvälisesti tunnetuimmista Ruotsalaisista tuotemerkeistä.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia.

KOKONAISARVOSANA: 0 / 100

Absolut Vodka drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Absolut Vodka? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA
PäiviPahaa. Mutta hyvä humala. Armoton kankkunen.
Kokonaisarvosana: 1,6 / 100 (Maku: 1, Tuoksu: 1, Pullon ulkonäkö: 5, Juoman ulkonäkö: 0)
30.12.2023
ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.

KATSO MYÖS NÄMÄ ALKOHOLIT:

Shortcode error: object-id argument contains the wrong value (acf_views view-id="65205f8e2f03d" object-id="4399")