Angostura 7 Year

Angostura 7 Year

Valmistaja: Angostura
Alkoholilaji: Rommi (kulta)Rommi
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Trinidad & Tobago

Angostura on monelle drinkkiharrastajalle tuttu nimi, sillä sama talo valmistaa bittereitä, joista Angostura Aromatic Bitters lienee tunnetuin. Angostura valmistaa bittersien lisäksi mm. rommeja ja tämä on ensikosketukseni niihin. Tätä rommia on kypsytetty 7 vuotta ja valmistaja kertoo rommista löytyvän vaahteran, suklaan, hunajan ja toffeen makuvivahteita.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Pullo on kauniin muotoinen ja etikettikin näyttävän simppeli. Juoma on rommin väristä ja se tuoksuu makealle, vaniljaiselle ja mitenpä tuota muuten kuvailisi kuin “hyvälle”. Rommi on maultaan makeahko, hieman mausteinen ja alkoholin poltteen määrä suussa on maltillinen. Etanolia en juurikaan maista. Allekirjoitan valmistajan ilmoittamista makuvivahteista ainoastaan toffeen. Sellaisen, joka ylipäätään nauttii väkevistä alkoholeista raakana, voisi kuvitella kelpuuttavan tämän rommin ihan sellaisenaankin siemailtavaksi, on tämä sillä tavalla pehmeän makuinen kokonaisuus. Tämä on minunkin suussa varsin maltillisen makuinen, ei millään tavalla hyökkäävä tai negatiivinen.

KOKONAISARVOSANA: 72 / 100 (05.12.2023)

Maku: 60
Tuoksu: 90
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 95

Angostura 7 Year drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Angostura 7 Year? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.