Angostura Cocoa Bitters

Angostura Cocoa Bitters

Valmistaja: Angostura
Alkoholi: 48 %
Valmistusmaa: Trinidad & Tobago
Lisätty sivustolle: 15.09.2023

On hieman pöhköä maistella tai varsinkaan arvioida tällaista tuotetta, jota ei ole tarkoitettukaan sellaisenaan nautittavaksi oikein missään olosuhteissa. Tutkimustyön ja tieteen nimissä on kuitenkin uhrauduttava ja ainahan voi toivoa suklaisia makuja.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Angosturan bitteripullothan tunnetaan siitä, että niiden etiketit ovat pullon kokoon nähden ylisuuria. Se juontaa juurensa mittavirheeseen, josta tuli tavaramerkki. En minä pulloa erityisen kauniiksi kehu. Itse neste on kirkkaassa lasissa tumman rommin väristä, mutta hieman punaisempaa. Erittäin kaunista, kun sen kunnollisessa valossa näkee. Tuoksu vie kuitenkin ajatukset pois iloisista asioista. Päälimmäinen tuoksu on jostakin tuttu, mutten millään saa päähäni mistä. Sitä voi kuvailla sanoilla tunkkainen, maanläheinen, mausteinen ja hämärä. No mutta entäpä se maku, joka kuitenkin on peräti 60% kokonaisarvosanasta? No se on voimakkaan alkoholinen ja polttava, mutta suureksi ilokseni löydän siitä myös tummia kaakaoisia makuja. Suklaan mausta ei toki voida puhua, vaan juurikin paahdettujen kaakaopapujen kitkerästä ominaismausta on kyse. Mieluisista vivahteista huolimatta en kuitenkaan nauti tästä juomasta tällaisenaan, mutta on todella helppo uskoa, että tietynlaisiin drinkkeihin tällä saadaan juurikin kaakaon suuntaan viittavia vivahteita.

KOKONAISARVOSANA: 38 / 100 (28.11.2023)

Maku: 30
Tuoksu: 30
Pullon ulkonäkö: 60
Juoman ulkonäkö: 100

Angostura Cocoa Bitters drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Angostura Cocoa Bitters? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.