Carpano Antica Formula Vermouth

Kypsytysaika: 1-3 vuotta
Alkoholi: 16.5 %
Valmistusmaa: Italia
Lisätty sivustolle: 04.01.2023

Italialaisen vermutin valmistukseen käytetty valkoviini (olipa vermutti sitten punaista tai valkoista) kypsytetään yleensä 2-3 vuotta ennen kuin siihen lisätään yrtit ja viina. Jotkut valmistajat kypsyttävät tämän jälkeen vermuttejaan vielä puolisen vuotta ennen valmiin tuotteen pullotusta. Tätä vermuttia on kypsytetty 13-18 kuukautta tammitynnyreissä ennen pullotusta.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

KOKONAISARVOSANA: 93 / 100 (21.01.2023)

Maku: 90
Tuoksu: 95
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 100

Carpano Antica Formula Vermouth drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Carpano Antica Formula Vermouth? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.