Carpano Antica Formula Vermouth
Italialaisen vermutin valmistukseen käytetty valkoviini (olipa vermutti sitten punaista tai valkoista) kypsytetään yleensä 2-3 vuotta ennen kuin siihen lisätään yrtit ja viina. Jotkut valmistajat kypsyttävät tämän jälkeen vermuttejaan vielä puolisen vuotta ennen valmiin tuotteen pullotusta. Tätä vermuttia on kypsytetty 13-18 kuukautta tammitynnyreissä ennen pullotusta.

Valmistaja:
Carpano
Carpano
Alkoholin alalaji:
Rouge (makea)
Rouge (makea)
Valmistusmaa:
Italia
Italia
Alkoholipitoisuus: 16.5 %
Kypsytysaika:
1-3 vuotta
1-3 vuotta
Drinkit tästä alkoholista:
Tehdyt
Tekemistä odottavat
Lisätty sivustolle: 04.01.2023
Lähde: Systembolaget
ALKOHOLIN ARVIOINTI
Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%. Arvio on kirjoitettu ja/tai arvosanat annettu 21.01.2023
MAKU 90 | TUOKSU 95 | PULLON ULKONÄKÖ 100 | JUOMAN ULKONÄKÖ 100 |
KOKONAISARVOSANA
93 / 100
ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI
Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Carpano Antica Formula Vermouth? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.Carpano Antica Formula Vermouth
Italialaisen vermutin valmistukseen käytetty valkoviini (olipa vermutti sitten punaista tai valkoista) kypsytetään yleensä 2-3 vuotta ennen kuin siihen lisätään yrtit ja viina. Jotkut valmistajat kypsyttävät tämän jälkeen vermuttejaan vielä puolisen vuotta ennen valmiin tuotteen pullotusta. Tätä vermuttia on kypsytetty 13-18 kuukautta tammitynnyreissä ennen pullotusta.

Valmistaja: Carpano | Valmistusmaa: Italia |
Alkoholin alalaji: Rouge (makea) | |
Alkoholipitoisuus: 16.5 % | Kypsytysaika: 1-3 vuotta |
Lisätty sivustolle: 04.01.2023 | Lähde: Systembolaget |
Drinkit tästä alkoholista: Tehdyt Tekemistä odottavat |
ALKOHOLIN ARVIOINTI
Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%. Arvio on kirjoitettu ja/tai arvosanat annettu 21.01.2023
MAKU 90 | TUOKSU 95 |
PULLON ULKONÄKÖ 100 | JUOMAN ULKONÄKÖ 100 |