Asmussen Original 54%

Asmussen 54 Mit Jamaica Rum

Kypsytysaika: 1-3 vuotta
Alkoholi: 54 %
Valmistusmaa: Saksa
Lisätty sivustolle: 09.07.2024

Rommista on olemassa myös 40% versio ja molemmat sisältävät karamelliväriainetta ‎E150a, jonka saksalainen lainsäädäntö pakottaa kertomaan. Tiedustelusta huolimatta en saanut valmistajalta tietoa rommin mahdollisesta kypsyttämisestä, mutta erään Internetistä löytyneen tiedonjyväsen mukaan rommia olisi kypsytetty tammitynnyreissä “muutamia vuosia” melassista tislaamisen ja pullottamisen välissä. Valmistaja sentään kertoi, että rommi sisältää 32% jamaikalaista rommia ja loput 68% on sitten muuta rommia. Siksi etiketissä lukeekin Mit Jamaica Rum eikä pelkästään Jamaica Rum. Pullon hinta oli todella edullinen ja se houkutti minut ostamaan.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia.

KOKONAISARVOSANA: 0 / 100

Asmussen 54 Mit Jamaica Rum drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Asmussen 54 Mit Jamaica Rum? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.