Barbancourt 4 Year
Haitilaiset Barbancourt-rommit valmistetaan, kuten martiniquelaisetkin rommit, tuoreesta sokeriruokomehusta melassin sijasta. Molempia kutsutaan ranskalaistyylisiksi agricole-rommeiksi. Tätä rommia on kypsytetty vähintään neljä vuotta ranskalaisissa Limousin-tammisissa tynnyreissä. Rommia kutsutaan myös nimellä 3 star.

ALKOHOLIN ARVIOINTI
ALKOHOLI:
Barbancourt
Haiti
Tehdyt
Tekemistä odottavat
VIIMEISIN PULLONI TÄTÄ:
Maistelen ja arvioin samassa istunnossa sekä 4-, 8- että 15-vuotiaat Barbancourt-rommit ja vertailen niitä keskenään(kin).
Pullot ovat etikettiä lukuun ottamatta identtiset, eikä etiketeissäkään niin suurta eroa ole, että se arvosanoissa näkyisi. Pieneksi yllätyksekseni myös nesteet ovat käytännössä saman värisiä keskenään, vaikka kypsymisaika vaihtelee aika merkittävästikin. Tuoksuissa kuitenkin on eroja. Tämä perheen nuorin tuoksuu yllättävän vähän vastaleikatulta nurmikolta ollakseen agricole. Etanoli on tuoksussa selvästi havaittavissa.
Rommin maku on ihan erilainen kuin mitä odotin. Se on pehmeä. Alkoholin polte on vähäinen, eikä agricole-rommista tuttua kasvimaisuutta ole lainkaan. Ihan helposti tätä voisi luulla melassista valmistetuksi rommiksi. Seuraavaksi teen kolmesta Barbancourtista Daiquirit.
MAKU 70 | TUOKSU 80 | PULLON ULKONÄKÖ 90 | JUOMAN ULKONÄKÖ 80 |
KOKONAISARVOSANA
76 / 100
ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI
Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Barbancourt 4 Year? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.Barbancourt 4 Year
Haitilaiset Barbancourt-rommit valmistetaan, kuten martiniquelaisetkin rommit, tuoreesta sokeriruokomehusta melassin sijasta. Molempia kutsutaan ranskalaistyylisiksi agricole-rommeiksi. Tätä rommia on kypsytetty vähintään neljä vuotta ranskalaisissa Limousin-tammisissa tynnyreissä. Rommia kutsutaan myös nimellä 3 star.

Valmistaja: Barbancourt | Valmistusmaa: Haiti |
Alkoholipitoisuus: 40 % | Kypsytysaika: 4-6 vuotta |
Lisätty sivustolle: 25.03.2024 | Lähde: Excellence Rhum |
Drinkit tästä alkoholista: Tehdyt Tekemistä odottavat |
ALKOHOLIN ARVIOINTI
Maistelen ja arvioin samassa istunnossa sekä 4-, 8- että 15-vuotiaat Barbancourt-rommit ja vertailen niitä keskenään(kin).
Pullot ovat etikettiä lukuun ottamatta identtiset, eikä etiketeissäkään niin suurta eroa ole, että se arvosanoissa näkyisi. Pieneksi yllätyksekseni myös nesteet ovat käytännössä saman värisiä keskenään, vaikka kypsymisaika vaihtelee aika merkittävästikin. Tuoksuissa kuitenkin on eroja. Tämä perheen nuorin tuoksuu yllättävän vähän vastaleikatulta nurmikolta ollakseen agricole. Etanoli on tuoksussa selvästi havaittavissa.
Rommin maku on ihan erilainen kuin mitä odotin. Se on pehmeä. Alkoholin polte on vähäinen, eikä agricole-rommista tuttua kasvimaisuutta ole lainkaan. Ihan helposti tätä voisi luulla melassista valmistetuksi rommiksi. Seuraavaksi teen kolmesta Barbancourtista Daiquirit.
MAKU 70 | TUOKSU 80 |
PULLON ULKONÄKÖ 90 | JUOMAN ULKONÄKÖ 80 |