Barsol Italia
Pisco on rypäleistä tislattu kirkas hedelmäbrandy. En ollut kuullutkaan piscosta ennen kuin maistoin aikoinaan maahantuomaani skotlantilaisen Chocolate Treen valmistamaa, maailman kuuluisimman pisco-drinkin mukaan nimettyä Pisco Sour -suklaata, jota ei enää valmisteta. Tätä Italiaa (Barsolilla on 7 piscoa valikoimassaan) kuvaillaan valmistajan toimesta varsin hedelmäisillä termeillä, jotka saavat veden herahtamaan kielelleni: guava, passion, meloni, hunajameloni, ananas, vihreä omena, hunaja ja keltainen rusina. Kyseinen pisco on myös valmistajan mukaan voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Viimeistään nyt odotukset ovat hieman katonrajan yläpuolella!

ALKOHOLIN ARVIOINTI
ALKOHOLI:
Barsol
Peru
Tehdyt
Tekemistä odottavat
VIIMEISIN PULLONI TÄTÄ:
Pullon ja nesteen ulkoasu ei poikkea aiemmin arvioimastani saman valmistajan Quebrantasta, joten en kopioi kommenttejani niistä tähän. Piscon tuoksu pullon suusta vastaa hyvin lupauksia trooppisten hedelmien tuoksusta ja se on todella herkullinen! Tuoksussa on ihan pieni viinimäinenkin vivahde, mutta etanolista ei hajuakaan. Maku ei sitten yletäkään “ihan” samalle tasolle tuoksun tai lupausten kanssa. Ensimmäinen ajatus mausta tuo mieleen navetan tuoksun, mutta myönnettäköön, että varsin pian sen jälkeen suuhun ilmestyy myös makeita trooppisten hedelmien vivahteita. Alkoholi polttelee kohtalaisesti kielen päällä ja kitalaessa, mutta etanolin makua ei onneksi kuitenkaan löydy. Alkoholin koostumus on selkeästi paksumpi kuin esimerkiksi veden. En tiedä miten nämä hämmentävät makuvivahteet toimivat drinkeissä, mutta raakana ne aiheuttavat lähinnä irvistelyä tässä maistajassa.
MAKU 45 | TUOKSU 100 | PULLON ULKONÄKÖ 90 | JUOMAN ULKONÄKÖ 50 |
KOKONAISARVOSANA
63 / 100
ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI
Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Barsol Italia? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.Barsol Italia
Pisco on rypäleistä tislattu kirkas hedelmäbrandy. En ollut kuullutkaan piscosta ennen kuin maistoin aikoinaan maahantuomaani skotlantilaisen Chocolate Treen valmistamaa, maailman kuuluisimman pisco-drinkin mukaan nimettyä Pisco Sour -suklaata, jota ei enää valmisteta. Tätä Italiaa (Barsolilla on 7 piscoa valikoimassaan) kuvaillaan valmistajan toimesta varsin hedelmäisillä termeillä, jotka saavat veden herahtamaan kielelleni: guava, passion, meloni, hunajameloni, ananas, vihreä omena, hunaja ja keltainen rusina. Kyseinen pisco on myös valmistajan mukaan voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Viimeistään nyt odotukset ovat hieman katonrajan yläpuolella!

Valmistaja: Barsol | Valmistusmaa: Peru |
Alkoholipitoisuus: 41.3 % | Kypsytysaika: Kypsyttämätön |
Lisätty sivustolle: 21.05.2024 | Lähde: Berlin Bottle |
Drinkit tästä alkoholista: Tehdyt Tekemistä odottavat |
ALKOHOLIN ARVIOINTI
Pullon ja nesteen ulkoasu ei poikkea aiemmin arvioimastani saman valmistajan Quebrantasta, joten en kopioi kommenttejani niistä tähän. Piscon tuoksu pullon suusta vastaa hyvin lupauksia trooppisten hedelmien tuoksusta ja se on todella herkullinen! Tuoksussa on ihan pieni viinimäinenkin vivahde, mutta etanolista ei hajuakaan. Maku ei sitten yletäkään “ihan” samalle tasolle tuoksun tai lupausten kanssa. Ensimmäinen ajatus mausta tuo mieleen navetan tuoksun, mutta myönnettäköön, että varsin pian sen jälkeen suuhun ilmestyy myös makeita trooppisten hedelmien vivahteita. Alkoholi polttelee kohtalaisesti kielen päällä ja kitalaessa, mutta etanolin makua ei onneksi kuitenkaan löydy. Alkoholin koostumus on selkeästi paksumpi kuin esimerkiksi veden. En tiedä miten nämä hämmentävät makuvivahteet toimivat drinkeissä, mutta raakana ne aiheuttavat lähinnä irvistelyä tässä maistajassa.
MAKU 45 | TUOKSU 100 |
PULLON ULKONÄKÖ 90 | JUOMAN ULKONÄKÖ 50 |