Branca Menta

Branca Menta

Valmistaja: Fratelli Branca
Alkoholi: 28 %
Valmistusmaa: Italia
Lisätty sivustolle: 15.09.2023

Jos Fernet Branca ei ollut mieleeni, niin minun on ennakkoon  hyvin vaikea uskoa, että mintun lisääminen siihen kuuluisaan katkeroon parantaa makuelämystä millään tavalla. Kokeillaan ja maistellaan kuitenkin avoimin mielin.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Alkoholissa on minttuinen tuoksu, kuten odottaa saattaa. Tuoksusta tulee mieleen ne lähestyvän joulun punavalkoiset sesonkikarkit, polka-namut eri muodoissaan. Alkoholia tässä onkin yllättäen peräti 11 pinnaa vähemmän kuin isoveljessään ja se tuntuu positiivisella tavalla poltteen puutteena ja lisämakeutena. Tokihan minttupastillin makukin on hallitseva. Tästä löytyy kuitenkin yksi outo ja erikoinen maku, jonka saa helposti toisinnettua heittämällä suuhun kourallisen multaa. Ei siis voida missään tapauksessa puhua nautinnollisesta alkoholista tässäkään yhteydessä, mutta peseehän tämä sen maustamattoman version suurella marginaalilla.

KOKONAISARVOSANA: 44 / 100 (28.11.2023)

Maku: 35
Tuoksu: 35
Pullon ulkonäkö: 80
Juoman ulkonäkö: 70

Branca Menta drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Branca Menta? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.