Cinzano Rosso
Italialaisen vermutin valmistukseen käytetty valkoviini (olipa vermutti sitten punaista tai valkoista) kypsytetään yleensä 2-3 vuotta ennen kuin siihen lisätään yrtit ja viina. Jotkut valmistajat kypsyttävät tämän jälkeen vermuttejaan vielä puolisen vuotta ennen valmiin tuotteen pullotusta. Minulla ei ole tietoa tämän vermutin tarkasta kypsytysajasta.

Valmistaja:
Cinzano
Cinzano
Alkoholin alalaji:
Rouge (makea)
Rouge (makea)
Valmistusmaa:
Italia
Italia
Alkoholipitoisuus: 15 %
Kypsytysaika:
Kypsyttämätön
Kypsyttämätön
Drinkit tästä alkoholista:
Tehdyt
Tekemistä odottavat
Lisätty sivustolle: 16.05.2024
Lähde: Berlin Bottle
ALKOHOLIN ARVIOINTI
En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia.
ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI
Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Cinzano Rosso? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.Cinzano Rosso
Italialaisen vermutin valmistukseen käytetty valkoviini (olipa vermutti sitten punaista tai valkoista) kypsytetään yleensä 2-3 vuotta ennen kuin siihen lisätään yrtit ja viina. Jotkut valmistajat kypsyttävät tämän jälkeen vermuttejaan vielä puolisen vuotta ennen valmiin tuotteen pullotusta. Minulla ei ole tietoa tämän vermutin tarkasta kypsytysajasta.

Valmistaja: Cinzano | Valmistusmaa: Italia |
Alkoholin alalaji: Rouge (makea) | |
Alkoholipitoisuus: 15 % | Kypsytysaika: Kypsyttämätön |
Lisätty sivustolle: 16.05.2024 | Lähde: Berlin Bottle |
Drinkit tästä alkoholista: Tehdyt Tekemistä odottavat |
ALKOHOLIN ARVIOINTI
En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia.