Cinzano Vermouth Extra Dry
Valmistaja: Cinzano Alkoholilaji: Vermutti (kuiva)Viinipohjaiset Valmistusmaa: Italia Alkoholi: 18 % | Kypsytysaika: Kypsyttämätön Lisätty sivustolle: 26.09.2022 Lähde: Berlin Bottle |
Italialaisen vermutin valmistukseen käytetty valkoviini (olipa vermutti sitten punaista tai valkoista) kypsytetään yleensä 2-3 vuotta ennen kuin siihen lisätään yrtit ja viina. Jotkut valmistajat kypsyttävät tämän jälkeen vermuttejaan vielä puolisen vuotta ennen valmiin tuotteen pullotusta. Minulla ei ole tietoa tämän vermutin tarkasta kypsytysajasta.
ALKOHOLIN ARVIOINTI
Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.
KOKONAISARVOSANA: 77 / 100
Maku: 80
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 70
Juoman ulkonäkö: 50