De Kuyper Creme de Cacao white

Valmistaja: De Kuyper
Kypsytysaika: Kypsyttämätön
Alkoholi: 24 %
Valmistusmaa: Alankomaat
Lisätty sivustolle: 19.10.2022

Kaakaoliköörit mielletään yleensä ruskeiksi, joka varmasti rajoittaa sellaisen käyttämisen drinkeissä, koska koko drinkistä tulisi silloin yleensä ruskea. Usealta valmistajalta löytyy kuitenkin kirkkaitakin kaakaoliköörejä juuri niihin tilanteisiin, joissa värjäytymistä ei toivota. Tässä yhden suuren valmistajan kirkas kaakaolikööri.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Pullo on ihan peruskivan näköinen, joskaan ei ihmeellisen kaunis. Pronssin värinen kierrekorkki ja kaulan etiketti sopivat juuri kaakaoliköörille hyvin. Kirkas neste saa aina 50/100 lajista riippumatta. Juoman tuoksu on kaakaoinen, mutta samalla siitä valitettavasti irtoaa teollisuushallin likaisen lattian hajuja. Liköörin koostumus on paksu, mutta sen maku yllättä, pääasiassa positiivisesti. Ihan ensimmäinen makutuntemus, kuten myöskään jälkimaku, ei kuitenkaan ole erityisen mieluisa. Ne muistuttavat tuoksussa havaittua lattiaa. Ensimaun ja jälkimaun välissä maku on kuitenkin jopa miellyttävän kaakaoinen ja uskonkin tämän siitä syystä toimivan drinkeissä paremmin kuin näin raakana maisteltuna. Likööri on luonnollisesti erittäin makea.

KOKONAISARVOSANA: 70 / 100 (09.12.2023)

Maku: 70
Tuoksu: 65
Pullon ulkonäkö: 80
Juoman ulkonäkö: 50

De Kuyper Creme de Cacao white drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista De Kuyper Creme de Cacao white? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.