Finlandia Vodka

Finlandia Vodka

Alkoholilaji: Vodka
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Suomi
Lisätty sivustolle: 26.08.2023

Finlandia lanseerattiin vuonna 1970. Vodkan pullo oli aikoinaan viinakaupan komein. Sitten sekin piti muuttaa. Siitä röpöläpintaisesta, Tapio Wirkkalan suunnittelemasta pullosta voivat tämän päivän asiakkaat vain haaveilla. Finlandia vodkan brändi on nykyään (2023) osa Coca-Cola -yhtiötä, kun Coca-Cola HBC osti tuotemerkin Brown-Formanilta. Se siitä suomalaisuudesta. Toistaiseksi vodkan kuitenkin edelleen tislaa ja pullottaa Anora, joka on pohjoismainen toimija.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia.

KOKONAISARVOSANA: 0 / 100

Finlandia Vodka drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Finlandia Vodka? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.

KATSO MYÖS NÄMÄ ALKOHOLIT:

Shortcode error: object-id argument contains the wrong value (acf_views view-id="65205f8e2f03d" object-id="4399")