Flor de Caña 12 years

Flor de Caña 12 Years

Valmistaja: Flor de Caña
Kypsytysaika: 10-12 vuotta
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Nicaragua
Lisätty sivustolle: 27.06.2024

18-vuotiaan isosiskonsa tapaan tässäkään rommissa ei ole sokeria ja hiilijalanjälkineutraalius ja reilun kaupan kriteerit toteutuvat. Nämä seikat eivät minulle ole niitä tärkeimpiä, mutta onpahan mainittu.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia.

KOKONAISARVOSANA: 0 / 100

Flor de Caña 12 Years drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Flor de Caña 12 Years? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.