Giffards Abricot du Roussillon

Giffard Abricot du Roussillon

Valmistaja: Giffard
Kypsytysaika: Kypsyttämätön
Alkoholi: 25 %
Valmistusmaa: Ranska
Lisätty sivustolle: 20.10.2023

Roussillon on maakunta Etelä-Ranskassa ja siellä kasvavat aprikoosit ovat (liköörin valmistajan mukaan) kiinteitä, suussasulavia, makeita ja aromikkaita. Tämä aprikoosilikööri on valmistettu alueen aprikooseista ja joukkoon on lisätty myös aprikoosimehua pehmentämään likööriä.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Maistoin juuri ennen tätä likööriä toista, aprikoosiliköörin teollisempaa versiota. Täytyy sanoa, että makumaailmojen ero on valtava! Vaikka tämä hieman tuoksuu hedelmän lisäksi etanoliltakin, niin se tärkein, eli maku on hyvin pitkälle tuoreen aprikoosin mukainen. Koska tämä on likööri (vaikka tuotteesta käytetään yleisesti myös nimitystä apricot brandy), on tässä tietenkin sokeria ja se tuntuu niin suussa kuin huulillakin. Olen kuitenkin erittäin iloinen siitä, että tätä ei ole näkemilläni videoilla kehuttu turhaan. Tästä on takuulla vaikea pistää paremmaksi aprikoosiliköörien maailmassa. Jälkimaussa on pieni karvaus mukana, mutta etanolia maussa ei löydy.

KOKONAISARVOSANA: 81 / 100 (16.11.2023)

Maku: 85
Tuoksu: 70
Pullon ulkonäkö: 80
Juoman ulkonäkö: 85

Giffard Abricot du Roussillon drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Giffard Abricot du Roussillon? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.