Giffard Banane du Brésil

Giffard Banane du Bresil

Valmistaja: Giffard
Kypsytysaika: Kypsyttämätön
Alkoholi: 25 %
Valmistusmaa: Ranska
Lisätty sivustolle: 11.10.2023

Tämän liköörin banaanit tulevat pääasiassa Brasiliasta, mutta myös muualta Karibian alueelta. Likööriin on lisätty aavistus konjakkia, sillä onhan valmistaja ranskalainen.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Suoritan tässä tätä maistellessa samalla vertailua toisen banaaniliköörin kanssa. Olen nähnyt molempia kehuttavan lukuisilla YouTube-kanavilla ja onnistuin pienellä etsivätyöllä hankkimaan pullolliset molempia. Toinen samaan aikaan maisteltava ja vertailtava banaanilikööri on Tempus Fugit Crème de Banane.

Nämä Giffardin premium-sarjan pullon ovat etiketteineen melko pelkistettyjä, mutta samalla tyylikkäitä. Liköörin tuoksu on täydellinen. Se on sellaisen kypsän banaanin, jonka kuoressa on jo runsaasti mustia täpliä, mutta ei vielä tasaista ruskeaa aluetta. Väritykseltään likööri on vaalean kellertävä.

Maussa on runsaasti kypsää banaania ja heti sen takana maistuu lievästi likööriin lisätty konjakki. Konjakki tuo mukanaan alkoholillisen ryhdin ja ihan pienen jälkipoltteenkin liköörille. Etanolia maussa ei kuitenkaan ole. Makeutta liköörissä on runsaasti, kuten saattaa odottaakin. Banaanin maku valitettavasti katoaa melko pian ja viimeisenä makuna, tai oikeastaan tuntemuksena, suuhun jää konjakin mieto jälkipolte.

KOKONAISARVOSANA: 87 / 100 (16.11.2023)

Maku: 85
Tuoksu: 100
Pullon ulkonäkö: 80
Juoman ulkonäkö: 85

Giffard Banane du Bresil drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Giffard Banane du Bresil? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.