Giffard Caribbean Pineapple

Giffard Caribbean Pineapple

Valmistaja: Giffard
Alkoholi: 20 %
Valmistusmaa: Ranska

Ananas on alunperin kotoisin Etelä-Amerikasta, jossa sitä kasvatettiin muiden satokasvien tavoin. Kristoffer Kolumbus (luultavimmin kuitenkin joku hänen miehistössään) löysi hedelmän ensimmäisenä eurooppalaisena vuonna 1493 ja toi sen muiden eurooppalaisten ihmeteltäväksi. Tiesitkö muuten, että ananas on myös ranskaksi ananas?

Tämä likööri on valmistettu Karibian auringon alla kypsyneistä ananaksista, karamellisoiduista ananaspaloista, 7-vuotiaasta rommista ja mausteista, joita valmistaja ei tarkemmin paljasta.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Isäni tuumasi pullon nähtyään, että “näyttää ihan kiljulta“. Juoma on kyllä aavistuksen sameaa. En ymmärrä miten Giffard onnistuu saamaan näissä Premium-sarjan likööreissään tuoksun niin kohdalleen. Yleensähän liköörit tuoksuvat lähinnä esanssille, mutta tämä tuoksuu ihan kypsälle ananakselle! Likööri on paksuhkoa koostumukseltaan, eikä maku ole ihan yhtä raikas kuin tuoksu. Maku on kuitenkin selkeästi ananaksinen, mutta siinä on myös mietoja vivahteita, joiden alkuperää voi vain arvailla. Rommin, varsinkaan peräti seitsemän vuotta kypsytetyn makuja en tietääkseni maista. Vaikka likööri on paksuhkoa, se ei kuitenkaan ole erityisen sokerista. Liköörissä on mukava ja pieni kirpsakkuus, eikä ilokseni lainkaan etanolin makua.

KOKONAISARVOSANA: 90 / 100 (20.04.2024)

Maku: 90
Tuoksu: 100
Pullon ulkonäkö: 80
Juoman ulkonäkö: 85

Giffard Caribbean Pineapple drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Giffard Caribbean Pineapple? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.