Grand Marnier Cordon Rouge

Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Ranska

Grand Marnier Cordon Rouge on triple sec -tyyppinen pomeranssista ja konjakista valmistettu likööri. Liköörin valmistus alkoi vuonna 1880 Neauphle-le-Châteaun kylässä Ranskassa. Cordon Rouge on konjakkipohjainen. Grand Marnier Cordon Jaune on vodkapohjainen.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Vahvempi appelsiinin tuoksu ja vain lievä etanolin haju lupaa hyvää. Makeuden määrä on merkillepantava. Appelsiinin maku meinaa kuitenkin jäädä etanolin höyryjen alle piiloon.

KOKONAISARVOSANA: 78 / 100 (02.09.2023)

Maku: 70
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 95

Grand Marnier Cordon Rouge drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Grand Marnier Cordon Rouge? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.