Grey Goose Vodka

Alkoholilaji: Vodka
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Ranska

Tätä ranskalaista vodkaa on hehkutettu Internetissä jo pitkään ja vihdoin minäkin jouduin markkinamiesten kovan työn seurauksena hankkimaan tätä pullollisen ihan puhtaasta uteliaisuudesta. Voiko vodka olla hyvää? Voiko vodkissa ylipäätään olla merkittäviä makueroja? Pitääkö brändin mainoslause “World’s best tasting vodka” paikkansa? Jotta makuasiaan saisi minkäänlaista vertailupohjaa, maistelin tämän vodkan yhdessä Tito’s Handmade Vodkan kanssa.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Niin työläs kuorittava oli tuo foliokääre synteettisen korkin ympärillä, että tekisi mieli vähentää pisteitä yksistään siitä (en kuitenkaan vähennä). Pullo on varsin tyylikäs, kun suurin osa siitä on sumennettu ja vain hanhen (goose) muotoisesta kirkkaasta kohdasta näkee selkeästi läpi vastakkaisella puolella näkyvään vuoristomaisemaan. Tuoksu on erittäin vodkamainen, eli vodka tuoksuu samalle kuin sairaaloissa käytettävät desinfiointiaineet. Maku on yllättäen varsin makea ja koostumus paksuhko. Se etanolin pahin maku tulee vasta nielaisun jälkeen, mutta kyllä se siellä on. Tämä on varmaan vähiten paha maistamistani vodkista, mutta se ei vielä tarkoita paljoa. Ehkä ne mahdolliset hyvät puolet tulevat esille sitten drinkeissä.

KOKONAISARVOSANA: 39 / 100 (12.09.2023)

Maku: 25
Tuoksu: 40
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 50

Grey Goose Vodka drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Grey Goose Vodka? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.

KATSO MYÖS NÄMÄ ALKOHOLIT: