Grey Goose Vodka

Alkoholilaji: Vodka
Alkoholipitoisuus: 40%
Valmistusmaa: Ranska

Tätä ranskalaista vodkaa on hehkutettu Internetissä jo pitkään ja vihdoin minäkin jouduin markkinamiesten kovan työn seurauksena hankkimaan tätä pullollisen ihan puhtaasta uteliaisuudesta. Voiko vodka olla hyvää? Voiko vodkissa ylipäätään olla merkittäviä makueroja? Pitääkö brändin mainoslause “World’s best tasting vodka” paikkansa? Jotta makuasiaan saisi minkäänlaista vertailupohjaa, maistelin tämän vodkan yhdessä Tito’s Handmade Vodkan kanssa.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Niin työläs kuorittava oli tuo foliokääre synteettisen korkin ympärillä, että tekisi mieli vähentää pisteitä yksistään siitä (en kuitenkaan vähennä). Pullo on varsin tyylikäs, kun suurin osa siitä on sumennettu ja vain hanhen (goose) muotoisesta kirkkaasta kohdasta näkee selkeästi läpi vastakkaisella puolella näkyvään vuoristomaisemaan. Tuoksu on erittäin vodkamainen, eli vodka tuoksuu samalle kuin sairaaloissa käytettävät desinfiointiaineet. Maku on yllättäen varsin makea ja koostumus paksuhko. Se etanolin pahin maku tulee vasta nielaisun jälkeen, mutta kyllä se siellä on. Tämä on varmaan vähiten paha maistamistani vodkista, mutta se ei vielä tarkoita paljoa. Ehkä ne mahdolliset hyvät puolet tulevat esille sitten drinkeissä.

Maku: 25
Tuoksu: 40
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 50

KOKONAISARVOSANA: 39

Maksimipistemäärä on 100. Olen arvioinut alkoholin 12.09.2023.

Grey Goose Vodka drinkeissä

  • Katso tästä tekemäni drinkit, jotka sisältävät tätä alkoholia.
  • Jos haluat nähdä vuoroaan odottavat drinkit tästä alkoholista, klikkaa tästä.
Jos etsit jotain toista alkoholia, kokeile hakusivua.

KATSO MYÖS NÄMÄ ALKOHOLIT: