Hampden Estate Pure Single Jamaican 8 Year

Hampden Estate Pure Single Jamaican 8 Year

Alkoholilaji: Rommi (tumma)Rommi
Alkoholi: 46 %
Valmistusmaa: Jamaika

Olen kuullut tästä rommista juttuja tuubissa ja sen perusteella odotan uskomattomia makuelämyksiä joko hyvässä tai pahassa. Nyt korkataan!

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Maistelin juuri ennen tätä rommia Appletonin 21-vuotiaan jamaikalaisen rommin, joten tällä jamaikalaisella on nyt todella isot saappaat täytettävinä. Pullon etiketti on todella sekava, pikkupränttiä täynnä oleva roiskale. Se on suorastaan ruma. Korkki on synteettistä korkkia. Rommi on erittäin vaaleaa, joten tähän tuskin on lisätty ainakaan väriaineita. Tuoksu on ensinuuhkaisulla navettamainen, mutta en saa toisinnettua sitä kokemusta millään. Myöhemmät nuuhkaukset ovat “normaaleja”. Maku onkin sitten ihan oma tarinansa! Kaikki tuubissa kuulemani ja näkemäni on totta. Maussa esiintyy tuo mainitsemani navetta koko ajan. Maku on voimakas, ajoittain lähes henkeä salpaava ja alkoholin polte kielessä ja poskien sisäreunoilla on merkittävä, vaikka etanolin makua ei ole. Nyt on funkyä! Jos tälle jokin rommiveli pitäisi osata nimetä, niin Smith & Cross lienee se, vaikka kyseinen rommi onkin tätä vielä merkittävästi vahvempi alkoholipitoisuudeltaan. Taitaapa Smith & Cross vielä jäädä jalkoihin funkissakin. Tämä rommi toiminee erittäin hyvin drinkeissä, sillä tämä makumaailma ei takuulla jää minkään muun ainesosan varjoon. Erittäin mielenkiintoinen, joskin haasteellinen rommi.

KOKONAISARVOSANA: 73 / 100 (05.12.2023)

Maku: 70
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 70
Juoman ulkonäkö: 85

Hampden Estate Pure Single Jamaican 8 Year drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Hampden Estate Pure Single Jamaican 8 Year? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.