Havana Club Añejo 3 Años

Havana Club Añejo 3 Años

Valmistaja: Havana Club
Kypsytysaika: 1-3 vuotta
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Kuuba
Lisätty sivustolle: 26.08.2023

Kuubalainen rommi on yksi niistä harvoista alkoholeista, joita me suomalaiset saamme käsiimme helposti, mutta jota amerikkalaiset taas joutuvat etsimään kissojen ja koirien kanssa, johtuen tietenkin heidän omasta kauppasaarroista.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Pullo on mallia perus, mutta lievästi kellertävän juoman kanssa natsaa hyvin tuo pullon keltainen etiketti. Rommi on kellertävä, koska sitä on kypsytetty kolme vuotta, eikä sitä ole suodatettu ainakaan kokonaan kirkkaaksi. Rommi tuoksuu yllättävän mieluisalle ja tuoksusta tulee mieleen Plantation 3 Stars -rommi. Olen tehnyt tästä Havana Clubista jo muutaman Daiquirin ja todennut sen siihen erittäin sopivaksi. Raakana en kuitenkaan ole tätä maistanut aiemmin. Maussa on selkeästi samaa vivahdetta kuin tuoksussa, eli sitä hyvää sorttia. Tietenkin raaka viina kuitenkin polttaa suutani liiaksi ja etanolikin sieltä puskee läpi, joskin yllättävän mietona. Minulla on joku vanha muistikuva siitä, että olisin juonut tätä jossakin baarissa kokiksen kanssa Bacardin puuttuessa, mutta ne muistot ovat vahvassa ristiriidassa näiden positiivisten makuelämysten kanssa.

KOKONAISARVOSANA: 76 / 100 (16.11.2023)

Maku: 70
Tuoksu: 90
Pullon ulkonäkö: 85
Juoman ulkonäkö: 70

Havana Club Añejo 3 Años drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Havana Club Añejo 3 Años? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.