Havana Club Añejo 7 Años

Valmistaja: Havana Club
Alkoholilaji: Rommi (tumma)Rommi
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Kuuba

Nytpä on käsillä tuote, josta amerikkalaiset voivat vain uneksia, nimittäin kuubalainen rommi. Tai ehkä ne amerikkalaiset voivat hakea tätä suoraan soutuveneellä Castron takapihalta kuten jotkut meillä hakevat viinat virosta, mene ja tiedä. Kansainväliset kauppasaarrot eivät ole minun osaamisaluetta. Kuuba on useiden kuuluisien drinkkien lähdemaa ja sellaisissa tietenkin pitäisi käyttää kuubalaista rommia autenttisuuden säilyttämiseksi. Tässä olisi nyt tällainen 7-vuotias.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Pullo on varsin synkän näköinen. Juoman tuoksukin on varsin synkkä, hieman rusinainen tai kenties melassinen. Nesteen vaaleankultainen väritys on peräisin ainakin karamelliväristä, joka rommeissa on sallittua, koska sääntöjä ei varsinaisesti ole. Maku on yhtä synkkä kuin kaikki muukin tässä rommissa tuntuu olevan. Maussa on etanolin lisäksi ripaus pesuainemaisuutta ja tuoksusta tuttua rusinaisuutta. Erityisen herkulliseksi rommiksi en tätä kutsuisi, mutta tämähän onkin nyt raakana maistelua. Drinkissä maku voi toimia paremmin. Ehkä.

KOKONAISARVOSANA: 67 / 100 (22.05.2023)

Maku: 60
Tuoksu: 70
Pullon ulkonäkö: 80
Juoman ulkonäkö: 95

Havana Club Añejo 7 Años drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Havana Club Añejo 7 Años? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.