Jack Daniel's Old No. 7

Valmistaja: Jack Daniel's
Alkoholilaji: Viski (bourbon)Viski
Kypsytysaika: 4-6 vuotta
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Yhdysvallat
Lisätty sivustolle: 01.01.2022

Jack Daniel’sin mäskin kerrotaan olevan 80% maissia, 12% ohraa ja 8% ruista. Vaikka tarkkaa tietoa viskin kypsytysajasta ei löydy, on viskiä kypsytetty vähintään neljä vuotta käyttämättömissä amerikkalaisissa tammitynnyreissä ennen pullotusta. Jack Daniel’s valmistaa tammitynnyrinsä itse.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

KOKONAISARVOSANA: 39 / 100

Maku: 20
Tuoksu: 40
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 100

Jack Daniel's Old No. 7 drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Jack Daniel's Old No. 7? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.