Jallu *

Jaloviina *

Valmistaja: Anora Group
Alkoholilaji: BrandyVodka
Alkoholipitoisuus: 38%
Valmistusmaa: Suomi

Jallu on tuotenimenä todella tuttu, mutta enpä ole lähes 52 ikävuoteen mennessä vielä tätä kerennyt maistamaan. Nyt nappasin alkosta mukaan koko pullon kerralla (4 cl). Tuotehan on Altian valmistama sekoitus rypäletislettä (brandyä) ja viljasta valmistettua kirkasta viinaa. Lisäksi seassa on sokeriväriä ja sokeria makua ja ulkonäköä parantamaan. Jallusta löytyy yhden ja kolmen tähden versiot. Niiden ero on siinä, että yhden tähden Jallu sisältää 25% brandyä ja kolmen tähden Jallu tuntemattoman määrän. Joskus aikoinaan osuus oli 75%, nyttemmin siitä on tehty liikesalaisuus.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia. Maksimipistemäärä on 100 kullekin osa-alueelle ja sinäkin voit arvioida alkoholin alempana.

KOKONAISARVOSANA: -

Jaloviina * drinkeissä

  • Katso tästä tekemäni drinkit, jotka sisältävät tätä alkoholia.
  • Jos haluat nähdä vuoroaan odottavat drinkit tästä alkoholista, klikkaa tästä.
Jos etsit jotain toista alkoholia, kokeile hakusivua.

ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Jaloviina *? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.

KATSO MYÖS NÄMÄ ALKOHOLIT: