Marie Brizard Cassis de Dijon

Marie Brizard Creme de Cassis de Dijon

Alkoholi: 15 %
Valmistusmaa: Ranska

Olen muutamissakin drinkeissä käyttänyt mustaherukkaliköörin sijasta karhunvatukkasiirappia, joka tietenkin on ihan eri marjakin. Siksi oli “ihan pakko” hankkia tämä likööri tulevaisuutta varten, kun siihen tuli oiva tilaisuus. Likööri on valmistettu marinoimalla mustaherukoita brandy-sokeriliemessä.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Likööri on synkän väristä, lähes mustaa. Tuoksu on sama kuin mustaherukkamehutiivisteessä potenssiin kaksi, mutta siinä on lisäksi jokin aavistuksen negatiivinen vivahde mukana. Makukin on kuin tiivistettä joisi. Hyvä asia on tietenkin se, että maku on mustaherukkaisen aito, vaikka onkin varsin tiivistetyssä muodossa. Harvemmin on aiemmin tehnyt mieli lisätä likööriin vettä, mutta ei tätä tällaisena kyllä juo kukaan. Olen kuitenkin luottavainen sen suhteen, että drinkissä ja pieninä määrinä tämä toimii vallan mainiosti.

KOKONAISARVOSANA: 68 / 100 (16.11.2023)

Maku: 55
Tuoksu: 85
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 95

Marie Brizard Creme de Cassis de Dijon drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Marie Brizard Creme de Cassis de Dijon? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.