Michter’s US★1 Small Batch Original Sour Mash Whiskey
Tämä ei ole bourbonia, vaikka amerikkalaista viskiä onkin. Tämän viskin viljasekoituksessa on nimittäin alle 51 % maissia, joka on bourbonin määritelmän alaraja maissin määrälle. Viskissä on kuulemma merkittävä (joskin tuntemattomaksi jäänyt) määrä ruista. Valmistustapa on tässä viskissä samankaltainen kuin hapanleivässä (hapan = sour): valmistus käynnistyy juurella, joka on peräisin aiemmista leivistä. Viskissä juuren korvaa aiempien valmistuserien mäski (viljasekoitus). Viskin kypsytysaikaa en ole saanut selville, valmistaja ei sitä ilmoita.

ALKOHOLIN ARVIOINTI
ALKOHOLI:
Michter’s
Yhdysvallat
Tehdyt
Tekemistä odottavat
VIIMEISIN PULLONI TÄTÄ:
ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI
Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Michter’s US★1 Small Batch Original Sour Mash Whiskey? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.Michter’s US★1 Small Batch Original Sour Mash Whiskey
Tämä ei ole bourbonia, vaikka amerikkalaista viskiä onkin. Tämän viskin viljasekoituksessa on nimittäin alle 51 % maissia, joka on bourbonin määritelmän alaraja maissin määrälle. Viskissä on kuulemma merkittävä (joskin tuntemattomaksi jäänyt) määrä ruista. Valmistustapa on tässä viskissä samankaltainen kuin hapanleivässä (hapan = sour): valmistus käynnistyy juurella, joka on peräisin aiemmista leivistä. Viskissä juuren korvaa aiempien valmistuserien mäski (viljasekoitus). Viskin kypsytysaikaa en ole saanut selville, valmistaja ei sitä ilmoita.

Valmistaja: Michter’s | Valmistusmaa: Yhdysvallat |
Alkoholipitoisuus: 43 % | Kypsytysaika: Montako lie vuotta |
Lisätty sivustolle: 22.06.2025 | Lähde: Berlin Bottle |
Drinkit tästä alkoholista: Tehdyt Tekemistä odottavat |