Mr Black Cold Brew Coffee Liqueur

Alkoholi: 25 %
Valmistusmaa: Australia

Tämä australialainen kylmäuutetusta kahvista (Arabica) ja vodkasta valmistettu kahvilikööri on kuluneen vuoden aikana saavuttanut mainetta ja suosiota kansainvälisesti useiden YouTube-videoita tekevän miksologin parissa. Tislaamo on lähetellyt ilmaispulloja Tubettajille. Minulle eivät lähettäneet varmaankin vain siksi, kun meidän alkoholilaki kieltää tällaisen markkinoinnin. Kysehän ei varmastikaan ole siitä, että olen täysi tuntemattomuus… joten omalla rahalla mennään.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Pullo on nätti kuin sika pienenä. Paljon kulmia ja kohokuviointia lasin pinnassa. Juoma on lähes mustaa. Vaan onpa hämärä tuoksu. Tuoksussa yhdistyy multainen maakellari, vodka, suolaton salmiakki ja kait tuo yksi tuoksu on sitten todella tuiman kahvin. Maku on sekoitus yskänlääkettä ja edellämainittuja seikkoja. Makeus puuttuu. Erikoinen hapokkuus tai kirpsakkuuskin tästä löytyy. Entisenä suklaa-ammattilaisena uskoisin, että viimeksimainittu maku tule juurikin käytetystä kahvilajikkeesta. Tsiisus, että onkin hämärän makuista! Ei tämä nyt maailman pahinta juomaa ole (varmasti hapansilakan säilöntävesi olisi paljon pahempaa), mutta on tämä kaukana hyvästä, ainakin näin paljaaltaan maistettuna. Odotan pelonsekaisin tuntein miltä tämä maistuu drinkissä yhdessä muiden ainesosien kanssa.

KOKONAISARVOSANA: 46 / 100 (18.05.2023)

Maku: 25
Tuoksu: 55
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 90

Mr Black Cold Brew Coffee Liqueur drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Mr Black Cold Brew Coffee Liqueur? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.