Mr Black Cold Brew Coffee Liqueur

Alkoholipitoisuus: 25%
Valmistusmaa: Australia
Tämä australialainen kylmäuutetusta kahvista (Arabica) ja vodkasta valmistettu kahvilikööri on kuluneen vuoden aikana saavuttanut mainetta ja suosiota kansainvälisesti useiden YouTube-videoita tekevän miksologin parissa. Tislaamo on lähetellyt ilmaispulloja Tubettajille. Minulle eivät lähettäneet varmaankin vain siksi, kun meidän alkoholilaki kieltää tällaisen markkinoinnin. Kysehän ei varmastikaan ole siitä, että olen täysi tuntemattomuus… joten omalla rahalla mennään.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen arvioinut tämän alkoholin maun maistamalla ruokalusikallisen "raakana". Antamani kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista seuraavin painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Mielipiteeni alkoholista: Pullo on nätti kuin sika pienenä. Paljon kulmia ja kohokuviointia lasin pinnassa. Juoma on lähes mustaa. Vaan onpa hämärä tuoksu. Tuoksussa yhdistyy multainen maakellari, vodka, suolaton salmiakki ja kait tuo yksi tuoksu on sitten todella tuiman kahvin. Maku on sekoitus yskänlääkettä ja edellämainittuja seikkoja. Makeus puuttuu. Erikoinen hapokkuus tai kirpsakkuuskin tästä löytyy. Entisenä suklaa-ammattilaisena uskoisin, että viimeksimainittu maku tule juurikin käytetystä kahvilajikkeesta. Tsiisus, että onkin hämärän makuista! Ei tämä nyt maailman pahinta juomaa ole (varmasti hapansilakan säilöntävesi olisi paljon pahempaa), mutta on tämä kaukana hyvästä, ainakin näin paljaaltaan maistettuna. Odotan pelonsekaisin tuntein miltä tämä maistuu drinkissä yhdessä muiden ainesosien kanssa.

Maku: 25
Tuoksu: 55
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 90

KOKONAISARVOSANA:
46
(maksimi 100)
18.05.2023


Katso kaikki muutkin maistellut ja arvioidut alkoholit.

Maistelemistani alkoholeista löytyy kokonaisarvosanaan perustuva top-lista. Lisäksi löytyy top-listat pelkästään maun, tuoksun, pullon ulkonäön tai juoman ulkonäön perusteella.

Tulossa: Tästä pääset näkemään kaikki tekemäni drinkit, joissa tätä alkoholia on käytetty.


KATSO MYÖS NÄMÄ: