Rhum Neisson Blanc 55%

Neisson Blanc 55%

Kypsytysaika: Kypsyttämätön
Alkoholi: 55 %
Valmistusmaa: Martinique
Lisätty sivustolle: 27.06.2024

Olen merkinnyt tämän rommin kypsyttämättömäksi, sillä sitä ei ole kypsytetty puutynnyreissä lainkaan, eli se on luonnostaan ihan kirkas. Rommia on kuitenkin ennen pullotusta säilytetty puoli vuotta terässammioissa “lepäämässä”. Kyseessähän on ranskalaistyyppinen Agricole-rommi.

Jos oikein romminörtityttää, niin tiedoksi, että tämän rommin sokeriruokot tulevat alueilta Saint-Pierre (60%) ja Le Carbet (40%). Käytetyt sokeriruokolajikkeet puolestaan ovat Blue cane (60%), Cinnamon cane (20%), Red cane (14%) ja Zikak cane (5%). Se puuttuva prosentti on tätä kirjoittaessa mysteeri.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia.

KOKONAISARVOSANA: 0 / 100

Neisson Blanc 55% drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Neisson Blanc 55%? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.