Noilly Prat Rouge
Alkoholilaji: Vermutti (makea)Viinipohjaiset Valmistusmaa: Ranska Alkoholi: 16 % | Kypsytysaika: Kypsyttämätön Lisätty sivustolle: 31.08.2022 |
Ranskalaisia vermutteja kypsytetään pääsääntöisesti tammitynnyreissä sen jälkeen, kun viiniin on lisätty potkua ja makua. Tämän vermutin osalta minulla ei kuitenkaan ole tarkempaa tietoa kypsytysajasta. Lisäksi punaisetkin vermutit valmistetaan nykyään pääsääntöisesti valkoviinistä ja punainen väri saavutetaan elintarvikeväreillä.
ALKOHOLIN ARVIOINTI
Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.
KOKONAISARVOSANA: 88 / 100
Maku: 90
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 80