Pierre Ferrand Dry Curaçao
Alkoholilaji: Triple Sec / CuraçaoLikööri (appelsiini) Valmistusmaa: Ranska Alkoholi: 40 % | Kypsytysaika: Montako lie vuotta Lisätty sivustolle: 12.04.2022 |
Tästä likööristä on lyhyessä ajassa tullut kansainvälisten miksologien ja baarimestareiden keskuudessa “se” appelsiinilikööri. Likööri on syntynyt yhteistyössä drinkkihistorioitsija David Wondrichin kanssa. Likööri on triple sec -tyylinen ja se valmistetaan Curaçaon saarella kasvavien Laraha-appelsiinien kuorista, brandystä ja konjakista.
ALKOHOLIN ARVIOINTI
Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.
Likööri on varsin haalean värinen, joskaan ei väritön. Tuoksu on melko etanolinen ja mukana on vain pieni vivahde appelsiinia. Maku on todella runsaan appelsiininen, vaikka etanoli kovasti yrittääkin taistella huomiosta.
KOKONAISARVOSANA: 81 / 100
Maku: 80
Tuoksu: 75
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 100