Pierre Ferrand Dry Curaçao

Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Ranska

Tästä likööristä on lyhyessä ajassa tullut kansainvälisten miksologien  ja baarimestareiden keskuudessa “se” appelsiinilikööri. Likööri on syntynyt yhteistyössä drinkkihistorioitsija David Wondrichin kanssa. Likööri on triple sec -tyylinen ja se valmistetaan Curaçaon saarella kasvavien Laraha-appelsiinien kuorista, brandystä ja konjakista.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Likööri on varsin haalean värinen, joskaan ei väritön. Tuoksu on melko etanolinen ja mukana on vain pieni vivahde appelsiinia. Maku on todella runsaan appelsiininen, vaikka etanoli kovasti yrittääkin taistella huomiosta.

KOKONAISARVOSANA: 81 / 100 (02.09.2023)

Maku: 80
Tuoksu: 75
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 100

Pierre Ferrand Dry Curaçao drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Pierre Ferrand Dry Curaçao? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.