Plantation O.F.T.D.

Alkoholi: 69 %
Lisätty sivustolle: 19.10.2022

Plantation-rommit on rommin alkuperästä riippumatta usein kypsytetty ja/tai pullotettu Ranskassa. Tuotteen nimi tulee sanoista Oh Fuck That’s Delicious. Sanat lausui talon työntekijä maistettuaan tätä blendiä ensimmäistä kertaa. Etiketissä yritetään uskotella lyhenteen tulevan sanoista Old Fashioned Traditional Dark, mutta eihän ne siihen totuutta ole voineet painaa.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

KOKONAISARVOSANA: 62 / 100 (24.10.2022)

Maku: 40
Tuoksu: 90
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 95

Plantation O.F.T.D. drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Plantation O.F.T.D.? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.