Plantation Stiggins' Fancy Pineapple

Alkoholi: 40 %

Rommi valmistetaan hauduttamalla tietynlaisen ananaksen kuorta Plantationin omassa 3 stars -rommissa ja suorittamalla sitten lisätislaus. Ananaksen hedelmälihaa haudutetaan erikseen Plantationin omassa Original Dark Double Aged -rommissa. Tämän jälkeen nämä ananaksiset rommit yhdistetään ja annetaan vielä kypsyä kolme kuukautta. Plantation-rommit on rommin alkuperästä riippumatta usein kypsytetty ja/tai pullotettu Ranskassa.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Tuoksussa on miedosti ananasta, ainakin kun tietää sen olevan juuri ananasta. Yleisesti ottaen tuoksu on taivaallinen. Maussa ja suutuntumassa on sen verran poltetta, että en voisi rehellisesti väittää löytäväni juuri ananaksen makua. Jälkimaussa sen sijaan, kun alkoholin höyryt suussa mietonevat, on kyllä miellyttävä hedelmäinen jälkimaku. Vaikka viina kevyesti polttelee suussa, tässä ei ole merkittäviä etanolin pahoja makuja, vaan varsin onnistunut rommi kyseessä. Bonuspisteitä siitä, että etiketti tarjoaa pakollisten tietojen lisäksi iltalukemisen verran lisälukemista. Tykkään myös Plantationin tavasta laittaa etiketti tarkoituksella killiin.

KOKONAISARVOSANA: 88 / 100 (22.05.2023)

Maku: 80
Tuoksu: 100
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 100

Plantation Stiggins' Fancy Pineapple drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Plantation Stiggins' Fancy Pineapple? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.