Plantation XO Barbados

Plantation XO Barbados

Valmistaja: Plantation
Alkoholilaji: Rommi (kulta)Rommi
Alkoholipitoisuus: 40%
Valmistusmaa: BarbadosRanska

Tuotenimeen kuuluu lisäksi 20th Anniversary, koska juoma on valmistettu lähteestä riippuen joko Plantationin päätislaajan 20-vuotisen uran kunniaksi tai Maison Ferrand -yhtiön (Plantationin omistaja) 20-vuotisjuhliin. Rommi ei kuitenkaan ole 20-vuotiasta vaan tuote on sekoitus eri ikäisiä rommeja Barbadokselta. Plantation-rommit on rommin alkuperästä riippumatta usein kypsytetty ja/tai pullotettu Ranskassa. Tähän rommiin on lisätty sokeria 20g/litra. Se on EU:n asettama yläraja sille, että tuotetta saa ylipäätään kutsua rommiksi.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia. Maksimipistemäärä on 100 kullekin osa-alueelle ja sinäkin voit arvioida alkoholin alempana.

KOKONAISARVOSANA: -

Plantation XO Barbados drinkeissä

  • Katso tästä tekemäni drinkit, jotka sisältävät tätä alkoholia.
  • Jos haluat nähdä vuoroaan odottavat drinkit tästä alkoholista, klikkaa tästä.
Jos etsit jotain toista alkoholia, kokeile hakusivua.

ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Plantation XO Barbados? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.