Rum-Bar White Overproof

Rum-Bar White Overproof

Valmistaja: Worthy Park
Alkoholi: 63 %
Valmistusmaa: Jamaika

Natiivit jamaikalaiset eivät kotimaassaan kuulemma juo juuri lainkaan värillisiä rommeja. Paikallisten rommibaarien selkeästi parhaiten myyvä tuote on (kuulemma) juuri tällainen 63% alkoholia sisältävä superbanaaninen vaalea rommi. Minulla on aiemmin ollut samasta luokasta Wray & Nephewin rommi. Tämä rommi on sekoitus kolmea kypsyttämätöntä rommia.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Etiketti on perustyylikäs ja selkeä korostaen värityksessään juoman alkuperää hienolla tavalla. Tässä rommissa on täsmälleen sama pitkästi ylikypsän ja ihan liian kauan auringonpaahteessa maannen, viittä vaille mätääntyneen banaanin tuoksu kuin yllä mainitsemassani Wray & Nephewin vastaavassa rommissa. Pidän siitä tuoksusta. Siitä mausta en niinkään. Tässä rommissa on jo suun poltetta niin paljon, että juominen raakana on suorastaan haasteellista. Outoa on kuitenkin, että etanoli ei tässä maistu lainkaan. Siitä huolimatta tämä on pahaa ja tällaisenaan juotavaksi kelpaamatonta rakettipolttoainetta.

KOKONAISARVOSANA: 44 / 100 (05.12.2023)

Maku: 20
Tuoksu: 85
Pullon ulkonäkö: 80
Juoman ulkonäkö: 50

Rum-Bar White Overproof drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Rum-Bar White Overproof? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.