Smirnoff Vodka

Alkoholilaji: Vodka
Alkoholi: 40 %
Valmistusmaa: Englanti

Smirnoff on perustettu Venäjällä vuonna 1864 nimellä Smirnov. Vodka tuli aikoinaan kuuluisaksi siitä, että se oli suodatettu useampaan kertaan kuin muut tuon ajan vodkat, peräti viis kertaa. Yhtiön perustaja pakeni Venäjältä 1920-luvulla ja ryhtyi valmistamaan vodkaa Ranskassa muuttaen samalla brändin kirjoitusasun nykyiseen muotoonsa. Vodkan valmistus siirtyi Yhdysvaltoihin 1930-luvulla, mutta sitä valmistetaan nykyään useissa maissa.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

KOKONAISARVOSANA: 21 / 100

Maku: 10
Tuoksu: 10
Pullon ulkonäkö: 70
Juoman ulkonäkö: 50

Smirnoff Vodka drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Smirnoff Vodka? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.

KATSO MYÖS NÄMÄ ALKOHOLIT:

Shortcode error: object-id argument contains the wrong value (acf_views view-id="65205f8e2f03d" object-id="4399")