Sourz Apple

Alkoholi: 15 %
Valmistusmaa: Espanja

Irma on drinkki, josta en ole koskaan kuullutkaan ennen tätä päivää. Se nimetään kuitenkin suomalaiseksi klassikoksi joillakin tahoilla ja se sisältää juuri tällaista sour apple -omenalikööriä.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Tuoksu on todellakin kirpsakan omenan, mutta mukana on valitettavasti etanolinkin tuoksua. Minua ei haittaisi, jos juoma olisi väriltään hieman tummemman vihreää. Nyt se on melko hailakka. Maku on todellakin hapan ja omenainen. Jostakin syystä tämä kihelmöi ja kuplii kielen pinnalla… mitähän happoa tähän on lisätty? Maussa ei onneksi ole etanolia lainkaan ja tätä voisi varmasti nauttia sellaisenaankin, jos olisi paremmin kylmitetty kuin tämä minun juuri korkkaama yksilö.

KOKONAISARVOSANA: 85 / 100 (04.07.2023)

Maku: 85
Tuoksu: 80
Pullon ulkonäkö: 90
Juoman ulkonäkö: 95

Sourz Apple drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Sourz Apple? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.