Tanqueray Royale

Valmistaja: Tanqueray
Alkoholilaji: Gini (maustettu)Gini
Alkoholi: 41.3 %
Valmistusmaa: Englanti
Lisätty sivustolle: 15.09.2023

Olipa kerran miksologi, joka pyysi baarissa käydessään baarimestaria loihtimaan miksologille (en sentään esittäytynyt tällä nimellä) jonkin itse kehittelemänsä drinkin. Lopputuloksena oli todella herkullinen drinkki, joka sisälsi pääraaka-aineena tätä mustaherukalla maustettua giniä. Kun vihdoinkin tuli tilaisuus ostaa tätä järkevään hintaan, en pystynyt vastustamaan kiusausta. Harmi kun tuon drinkin muut ainesosat eivät jääneet muistiin.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Tanquerayn pullot ovat pääsääntöisesti kauniita ja yksityiskohtaisia etikettiä myöten. Tämä ei tee poikkeusta. Haluaisin myös tietää kuka voisi vastustaa tämän väristä juomaa? Tuoksu on niin shottilasissa kuin pullon suustakin erittäin herkullinen, kun se on sekoitus mustaherukkaa ja katajanmarjaa. Maku on selvästi odottamaani makeampaa ja on aivan mahtavaa, kuinka hyvin mustaherukan maku on esillä ihan alusta loppuun asti. Katajan havupuumainen maku jää paikoitellen jopa mustaherukan alle, mutta nielaisussa kataja varastaa päähuomion. Etanolin pahuudesta ei ole juuri tietoakaan, mutta siitä huolimatta tässä makukombossa on jotain outoa ja vähemmän mieluisaa, en kuitenkaan osaa nimetä tai kuvailla sitä tarkemmin. Tätä ei siis tee mieli hörppiä iltaa raakana, mutta antaneehan tämä mahtavia makuja tuleviin drinkkeihin!

KOKONAISARVOSANA: 84 / 100 (12.09.2023)

Maku: 75
Tuoksu: 95
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 100

Tanqueray Royale drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Tanqueray Royale? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.