Tanqueray Royale

Valmistaja: Tanqueray
Alkoholilaji: Gini (maustettu)Gini
Alkoholipitoisuus: 41.3%
Valmistusmaa: Englanti

Olipa kerran miksologi, joka pyysi baarissa käydessään baarimestaria loihtimaan miksologille (en sentään esittäytynyt tällä nimellä) jonkin itse kehittelemänsä drinkin. Lopputuloksena oli todella herkullinen drinkki, joka sisälsi pääraaka-aineena tätä mustaherukalla maustettua giniä. Kun vihdoinkin tuli tilaisuus ostaa tätä järkevään hintaan, en pystynyt vastustamaan kiusausta. Harmi kun tuon drinkin muut ainesosat eivät jääneet muistiin.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

Olen maistellut ja arvioinut alkoholin raakana. Kokonaisarvosana lasketaan neljän osa-alueen arvosanoista painotuksin: maku 60%, tuoksu 20%, pullon ulkonäkö 15% ja juoman ulkonäkö 5%.

Tanquerayn pullot ovat pääsääntöisesti kauniita ja yksityiskohtaisia etikettiä myöten. Tämä ei tee poikkeusta. Haluaisin myös tietää kuka voisi vastustaa tämän väristä juomaa? Tuoksu on niin shottilasissa kuin pullon suustakin erittäin herkullinen, kun se on sekoitus mustaherukkaa ja katajanmarjaa. Maku on selvästi odottamaani makeampaa ja on aivan mahtavaa, kuinka hyvin mustaherukan maku on esillä ihan alusta loppuun asti. Katajan havupuumainen maku jää paikoitellen jopa mustaherukan alle, mutta nielaisussa kataja varastaa päähuomion. Etanolin pahuudesta ei ole juuri tietoakaan, mutta siitä huolimatta tässä makukombossa on jotain outoa ja vähemmän mieluisaa, en kuitenkaan osaa nimetä tai kuvailla sitä tarkemmin. Tätä ei siis tee mieli hörppiä iltaa raakana, mutta antaneehan tämä mahtavia makuja tuleviin drinkkeihin!

Maku: 75
Tuoksu: 95
Pullon ulkonäkö: 100
Juoman ulkonäkö: 100

KOKONAISARVOSANA: 84

Maksimipistemäärä on 100. Olen arvioinut alkoholin 12.09.2023.

Tanqueray Royale drinkeissä

  • Katso tästä tekemäni drinkit, jotka sisältävät tätä alkoholia.
  • Jos haluat nähdä vuoroaan odottavat drinkit tästä alkoholista, klikkaa tästä.
Jos etsit jotain toista alkoholia, kokeile hakusivua.