Worthy Park Special Casks Series Calvados 10 years

Worthy Park Special Casks Series Calvados 10 Years

Valmistaja: Worthy Park
Kypsytysaika: 10-12 vuotta
Alkoholi: 45 %
Valmistusmaa: Jamaika
Lisätty sivustolle: 27.06.2024

Tämä rommi on tislattu Jamaikalla ja laitettu siellä kypsymään käytetyissä bourbon-tynnyreissä kahdeksaksi (8) vuodeksi. Sen jälkeen rommi on siirretty käytettyihin calvados-tynnyreihin kypsymään kahdeksi (2) vuodeksi lisää. Tätä rommia on valmistettu kahdeksan tynnyrillistä, joista on saatu yhteensä 1002 pulloa. Enempää ei tätä rommia maailmassa ole.

En yleensä ota kantaa alkoholien hintoihin koska se on monimutkainen ja vulgääri aihe. Nyt teen poikkeuksen. Pullollinen (0,7 l) tätä maksaa eräässä patonkeja ja gratinoituja etanoita rakastavassa EU-maassa 118 €, joten litrahinnaksi muotoutuu siellä n. 170 €. Hinta ohittaa nyt toiseksi kalleimmaksi maistamani alkoholiksi pudonneen rommin, jonka litrahinta eräässä toisessa, makkaroita ja olutta rakastavassa EU-maassa, on vain n. 150 €.

Minä maistelen tämän calvados-tynnyrissä viimeistellyn jamaikalaisen rommin huomattavasti pienemmästä maistiaiserästä, koska olen maltillista palkkaa nauttiva duunari. Jos rommi osoittautuu herkulliseksi, pitänee toivoa joulupukilta lentoliput. Samalla voisi toivoa, että rommia siinä vaiheessa vielä olisi saatavilla.

ALKOHOLIN ARVIOINTI

En ole vielä arvioinut tätä baarikaapissani odottavaa alkoholia.

KOKONAISARVOSANA: 0 / 100

Worthy Park Special Casks Series Calvados 10 Years drinkeissä


ARVIOI TÄMÄ ALKOHOLI

Haluatko kertoa oman mielipiteesi alkoholista Worthy Park Special Casks Series Calvados 10 Years? Anna omat arvosanasi ja kirjoita halutessasi myös sanallinen arvio avaamalla arviointilomake alta. Voit myös lukea mitä muut ovat aiemmin kirjoittaneet tästä alkoholista. Lue myös pelisäännöt.

ARVIOINTILOMAKE

ARVIOSI:

Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
Arvosanasi: 0
LUE VIERAILIJOIDEN ARVIOIT ALKOHOLISTA

Tätä alkoholia ei yksikään sivuston vierailija ole vielä arvioinut.

ARVIOINNIN PELISÄÄNNÖT
Älä kommentoi muuta kuin kyseistä alkoholia, varsinkaan muiden arvioita. Älä lisää arvioosi linkkejä tai mainostamiseksi tulkittavia kommentteja. Mikäli kaikkia neljän osa-alueen arvosanoja ei ole annettu, ei painotettua kokonaisarvosanaa voida ylläpitäjän toimesta laskea, jolloin arviota ei julkaista. Arvioita ei voi muokata julkaisun jälkeen. Arviointi on sallittua vain yksityishenkilöille. Mikäli henkilö on alkoholijuomaa valmistavassa, myyvässä tai maahantuovassa yrityksessä päättävässä asemassa toimiva henkilö, hän ei saa edes yksityishenkilönä arvioida alkoholeja tällä sivustolla, koska hän syyllistyy tällöin alkoholilain rikkomiseen. Kaikki arviot tarkistetaan ennen julkaisua, eikä asiattomuuksia tai laittomuuksia sisältäviä arvioita julkaista.