Katkero on todella laaja yleistermi nesteille, joiden tarkoitus on korostaa pääosa-alkoholin makuja, viimeistellä drinkki tai olla kitkerä, katkera tai karvas joko lievästi tai hallitsevammin. Katkeroja on monenlaisia ja -makuisia. Osaa niistä lisätään drinkkeihin yleensä vain ripauksittain (esim. Angostura Aromatic Bitters) ja osaa samoissa määrissä kuin muitakin drinkkien ainesosia (esim. Campari, Aperol, erilaiset Amarot). Joissakin drinkeissä katkero voi olla drinkin pääainesosakin.

Alla näkyy sekä maistelussani olleet ja maistelua odottavat katkerot, että katkeroja sisältävät drinkit, jotka olen tehnyt tai jotka aion tehdä. Alkoholeista ja drinkeistä saat lisätietoja klikkaamalla niiden kuvaa tai nimeä. Kaikki tekemäni drinkit (alkoholilajista riippumatta) löytyvät täältä ja valmistamista vielä odottavat drinkit täältä.

Aperol

Bounty

Creole

Enzoni

Mutiny

Sisällön loppu

Ei enempää sisältöä ladattavaksi