Olen kirjoittanut rommin määritelmästä lyhyesti terminologia-sivulle. En kopioi tekstiä tähän, koska hakukoneet eivät pidä kopioidusta tekstistä.

Agricole-rommi on sokeriruokomehusta tislaamalla valmistettu rommi ja sitä valmistetaan pääasiassa Martiniquen saarivaltiolla, mutta myös joissakin muissa Ranskan nykyisissä tai entisissä siirtomaissa, kuten Guadeloupessa ja Réunionin saarella. Agricole on nimisuojattu rommilaji, eikä sellaiseksi täten voida nimetä rommeja, joita ranskan viranomaiset eivät hyväksy (kts. Appellation d’origine contrôlée). Agricole-rommit tislataan yleensä 70%:ksi ja ne laimennetaan sitten vedellä 40–55%:ksi ennen pullotusta. Agricole-rommia tulee kypsyttää vähintään kolme kuukautta ja sitä kypsytetään enimmillään muutaman vuoden ajan tammitynnyreissä.

Alla näkyy sekä maistelussani olleet ja maistelua odottavat agricole rommit, että agricole rommeja sisältävät drinkit, jotka olen tehnyt tai jotka aion tehdä. Alkoholeista ja drinkeistä saat lisätietoja klikkaamalla niiden kuvaa tai nimeä. Kaikki tekemäni drinkit (alkoholilajista riippumatta) löytyvät täältä ja valmistamista vielä odottavat drinkit täältä.

 

Sisällön loppu

Ei enempää sisältöä ladattavaksi