Olen kirjoittanut rommin määritelmästä lyhyesti terminologia-sivulle. En kopioi tekstiä tähän, koska hakukoneet eivät pidä kopioidusta tekstistä.

Charanda on meksikolainen rommi. Se saa nimensä punaiselta savimaalta, jossa valmistuksessa käytetty sokeriruoko kasvaa. Charanda-rommia saa valmistaa ainoastaan Michoacanin alueella Meksikossa ja sielläkin vain tietyllä tavalla, sokeriruokomehusta tislaamalla. Charanda-rommin valmistajia on nykyään vain kourallinen jäljellä.

Alla näkyy sekä maistelussani olleet ja maistelua odottavat charanda-rommit, että charanda-rommia sisältävät drinkit, jotka olen tehnyt tai jotka aion tehdä. Alkoholeista ja drinkeistä saat lisätietoja klikkaamalla niiden kuvaa tai nimeä. Kaikki tekemäni drinkit (alkoholilajista riippumatta) löytyvät täältä ja valmistamista vielä odottavat drinkit täältä.

 

Sisällön loppu

Ei enempää sisältöä ladattavaksi