Olen kirjoittanut rommin määritelmästä lyhyesti terminologia-sivulle. En kopioi tekstiä tähän, koska hakukoneet eivät pidä kopioidusta tekstistä.

Monet muutkin rommit tislataan sokeriruokomehusta. Tämän alkoholilajin rommit eroavat kuitenkin merkittävästi muista sokeriruokomehurommeista. Nämä maistuvat lähes melassista tislatuilta rommeilta (joka on se yleisin valmistustapa) ja näistä puuttuu ne tyypilliset sokeriruokomehurommille tyypilliset kasvilliset makuvivahteet, jota esimerkiksi agricole-rommeissa on runsaasti. Kasvillisuuden puute johtuu siitä, että nämä rommit tislataan niin korkeaan alkoholipitoisuuteen, vaikka ne laimennetaankin ennen pullotusta.

Alla näkyy sekä maistelussani olleet ja maistelua odottavat sokeriruokomehurommit, että sokeriruokomehurommia sisältävät drinkit, jotka olen tehnyt tai jotka aion tehdä. Alkoholeista ja drinkeistä saat lisätietoja klikkaamalla niiden kuvaa tai nimeä. Kaikki tekemäni drinkit (alkoholilajista riippumatta) löytyvät täältä ja valmistamista vielä odottavat drinkit täältä.

 

Sisällön loppu

Ei enempää sisältöä ladattavaksi