Viski on viljasta tislaamalla valmistettu väkevä alkoholijuoma, jota on kypsytetty puutynnyreissä. Kaikki tarkemmat viskin määritelmät vaihtelevat tuotantoalueittain.
Amerikkalaisessa ruisviskissä viljasta vähintää 51% on oltava ruista ja viskiä on täytynyt kypsyttää vähintään kaksi vuotta aiemmin käyttämättömissä, hiilletyissä tammitynnyreissä. Jos amerikkalainen ruisviski ei sisällä mitään muuta alkoholia, siitä voidaan käyttää nimitystä Straight rye whiskey.
Kanadalaista viskiä voidaan historiallisista syistä (tehtiin ennen pääasiassa rukiista) kutsua nimellä Rye Whisky (ruisviski), vaikka se ei sisältäisi lainkaan ruista.
Alla näkyy sekä maistelussani olleet ja maistelua odottavat ruisviskit, että ruisviskiä sisältävät drinkit, jotka olen tehnyt tai jotka aion tehdä. Alkoholeista ja drinkeistä saat lisätietoja klikkaamalla niiden kuvaa tai nimeä. Kaikki tekemäni drinkit (alkoholilajista riippumatta) löytyvät täältä ja valmistamista vielä odottavat drinkit täältä.