12 Mile Limit

Drinkki on saanut nimensä siitä etäisyydestä (~19 km) Yhdysvaltain rannikolta merelle päin, jossa alkoholin nauttiminen ja hallussapito oli heidän kieltolain aikaan rangaistava teko.

Alkoholilaji:Käyttämäni alkoholi:
Rommi (vaalea)Plantation 3 Stars
Viski (ruis)Rittenhouse Straight Rye Whiskey
Brandy (konjakki)Meukow VS

Muut ainesosat:
Valmistustapa:
Sheikkaus

Mikäli ainesosaluettelossa tai mahdollisissa kommenteissa esiintyy vieraita termejä, voit katsoa josko keräämästäni miksologian terminologiasta olisi apua.

Klikkaa linkistä, jos haluat nähdä kaikki muutkin tekemäni drinkit.

DRINKIN ARVIOINTI

Tuoksussa grenadiini on vahvoilla. Lisäksi tuoksuu viski / konjakki miedompana. Käyttämäni vaalea rommi on luonnostaan melko kevyt ja maultaan raikas, joten värilliset viinat tässä jakavat päähuomion maussa. Grenadiini tuo mielyttävän vivahteen ja huonolla (teollisella) grenadiinillä drinkin maku olisi varmasti heikompi. Sitruuna maistuu, tai oikeastaan tuntuu suussa raikkautena. Vallan hyvä drinkki! Näin helposti ja nopeasti juotava, puolitoista suomalaista ravintola-annosta viinaa sisältävä drinkki vie äkkiä jalat alta, jos näitä kesäpäivänä janoon alkaa juomaan.

PS. YouTube-video valmistuksesta on tulossa lähipäivinä, se on editointia vaille valmis.

ARVOSANA:
90
(maksimi 100)
29.04.2023


Tekemistäni drinkeistä löytyy top-lista, jolle pääsevät vain maistuvimmat drinkit.

Tämän drinkin inspiraationa/lähteenä on toiminut Anders Erickson. En ole halunnut kopioida tarkkaa reseptiä sivuilleni ja olen tarvittaessa vaihtanut alkuperäisreseptissä käytettyjä ainesosia sellaisiin, joita minulla on ollut käytettävissä. Voit katsoa reseptin mittoineen täältä.


KATSO MYÖS NÄMÄ: