Academic Review

Drinkissä kuuluisi käyttää mole bittersiä, mutta koska minulla ei sellaista ole, käytän kaakaobitteriä.


Drinkki työn alla - ToDo

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji Käyttämäni alkoholi i Määrä i
Viski (irlanti) Pearse Original Blended Irish Whiskey 45 ml
Viski (ruis) Agitator Rye Rye 15 ml
Brandy (hedelmä) Pomologik Ingrid Marie XO 15 ml
Katkero (amaro) Nonino Amaro Quintessentia 15 ml
Katkero (bitter) Angostura Cocoa Bitters 2 roiskaus
Katkero (bitter) Angostura Orange Bitters 1 roiskaus

Alkoholittomat ainesosat Määrä i
Demerarasiirappi (1:1) 7.5 ml
Drinkkiperhe:
Spirit Forward

Alkoholipitoisuus: 38 % i

Ravintola-annoksia: 2.5 kpl i

Tilavuus: 100.5 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Rocks

Jää lasissa: i
Iso kirkas jääpala

Valmistustapa:
Sekoitetaan

Käyttämäni välineet: i
Mixing glassBaarilusikkaJulep strainer


Academic Review

Drinkissä kuuluisi käyttää mole bittersiä, mutta koska minulla ei sellaista ole, käytän kaakaobitteriä.


Drinkki työn alla - ToDo

Drinkkiperhe:
Spirit Forward
Välineet: i
Mixing glassBaarilusikkaJulep strainer
Alkoholipitoisuus:
38 % i
Ravintola-annoksia:
2.5 kpl i
Valmistustapa:
Sekoitetaan
Tilavuus:
100.5 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Rocks
Jää lasissa: i
Iso kirkas jääpala

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä