Acapulco Gold (Tiki)

Tequila ei ole millään tavalla yleinen ainesosa Tiki-drinkeissä. Tämän drinkin on lisäksi kehittänyt legendaarinen Trader Vic, joten odotukset ovat aavistuksen korkeammalla kuin monesti.

Alkoholilaji:Käyttämäni alkoholi:
Tequila (reposado)Espolòn Tequila Reposado
Rommi (kulta)Appleton Estate Signature Blend

Muut ainesosat:
Valmistustapa:
Sheikkaus

Mikäli ainesosaluettelossa tai mahdollisissa kommenteissa esiintyy vieraita termejä, voit katsoa josko keräämästäni miksologian terminologiasta olisi apua.

Klikkaa linkistä, jos haluat nähdä kaikki muutkin tekemäni drinkit.

DRINKIN ARVIOINTI

Kookos ja ananas yhdessä tuo aina mieleen Piña Coladan. Tämä drinkki muistuttaa em. kesäjuomaa poikkeuksellisen paljon. En maista tequilaa lainkaan. En maista rommia lainkaan. En maista greippiä lainkaan. Maistan kookoksen ja mielikuvituksen avustamana hitusen ananasmehusta. Vaikka ne havaittavat maut ovatkin hyviä, niin olen pääasiassa pettynyt tähän drinkkiin. Olisin halunnut maistaa viinoista molemmat jollakin tavalla. Nyt tämä maistuu ihan lasten juomalta.

ARVOSANA:
80
(maksimi 100)
29.04.2023


Tekemistäni drinkeistä löytyy top-lista, jolle pääsevät vain maistuvimmat drinkit.

Tämän drinkin inspiraationa/lähteenä on toiminut Spike's Breezeway Cocktail Hour. En ole halunnut kopioida tarkkaa reseptiä sivuilleni ja olen tarvittaessa vaihtanut alkuperäisreseptissä käytettyjä ainesosia sellaisiin, joita minulla on ollut käytettävissä. Voit katsoa reseptin mittoineen täältä.


KATSO MYÖS NÄMÄ: