Drinkki työn alla - ToDo

Apricot Pie

Valmistustapa: Sheikataan
Tilavuus: 100 ml i
Alkoholipitoisuus: 27.8 % i
Ravintola-annoksia: 1.8 i
Käyttämäni juoma-astia: Nick & Nora – Riedel DSG
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Jää lasissa: i Ei mitään

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Rommi (kypsytetty) Flor de Caña 4 Years 45 ml
Likööri (aprikoosi) Giffard Abricot du Roussillon 30 ml
Vermutti (makea) Cinzano Rosso 15 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Sitruunamehu 5 ml
Grenadiini 5 ml

Drinkin lähteenä on toiminut Dr. Cork. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.