Brambubble (mustaherukka)

Brambubble (mustaherukka)

Drinkkiperhe: Highball / Fizz
Valmistustapa: Sheikataan
Alkoholipitoisuus: 15.2 % i
Tilavuus: 187.5 ml i
Käyttämäni juoma-astia: Riedel DSG Highball
Käyttämäni välineet: i Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Jää lasissa: i "Tavalliset" jääpalat

Huomaa, että kuohuviiniä ei sheikata muiden ainesosien kanssa. Sheikkaa kaikki muut ainesosat, kaada ne lasiin ja kaada vasta sitten kuohuviini sekaan ja pyöräytä lusikalla tai pillillä kevyesti.

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilajiKäyttämäni alkoholi ii Määrä
Gini (maustettu) Tanqueray Royale 30 ml
Likööri (karhunvatukka) G.E. Massenez Crème de Mûre 15 ml
Kuohuviini Cantina Pizzolato Biologico Prosecco Extra Dry 120 ml

Alkoholittomat ainesosat:i Määrä
Sitruunamehu 15 ml
Sokeriliemi (1:1) 7.5 ml

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Drinkin marjaisuus korostuu maustetulla ginillä selvästi. Tämä on jo erittäin herkullinen juoma. Kuohari ei ole enää hallitseva maku kuten London Dry -ginillä tehtäessä, vaan pääosaa näyttelee mustaherukka yhdessä karhunvatukan kanssa. Kuohari tuo kuitenkin iloiset kuplat juomaan. Tästä drinkistä jää suuhun aavistuksen kitkerä maku ja voin olettaa sen tulevan juurikin käytetystä ginistä.

ARVOSANA: 90 / 100 (01.01.2024)

Drinkin lähteenä on toiminut Anders Erickson. Olen tarvittaessa vaihtanut lähdereseptin ainesosia käytettävissäni oleviin. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.