Brazil 66 (kulta)

Brazil 66 on appelsiininen versio Caipirinhasta. Appelsiinin maku tulee drinkkiin sekä likööristä, että vasta puristetusta appelsiinimehusta. Tässä versiossa käytetty cachaça on tynnyrissä kypsytettyä.


Brazil 66

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
15 ml
Drinkkiperhe:
Sour

Alkoholipitoisuus: 24.1 % i

Ravintola-annoksia: 1.7 kpl i

Tilavuus: 105 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Rocks

Jää lasissa: i
Keskisuuret jääkuutiot

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer

Tehty & arvioitu: 21.06.2023


KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Tässä tynnyrissä kypsytetystä cachaçasta valmistetussa “appelsiinicaipirinhassa” on appelsiinisuutta enemmän kuin kirkkaasta cachaçasta valmistetussa. Toki tässä myös itse cachaça on aromikkaampaa, kun sitä on eksoottisesta brasilialaisesta puusta valmistetussa tynnyrissä kypsytetty tuntemattomaksi jäänyt aika. Kaikki sheikkeriin lisätyt sitrushedelmätkin maistuvat. En kuitenkaan osaa sanoa kummasta Brazil 66:sta pidän enemmän. “Molempi parempi” pitää tässä tapauksessa aika hyvin paikkansa. Tämän etuna ovat kypsytyksen tuoma aromikkuus ja kirkkaassa cachaçassa minä vain pidän siitä banaanisesta mausta.

ARVOSANA
80 / 100

Brazil 66 (kulta)

Brazil 66 on appelsiininen versio Caipirinhasta. Appelsiinin maku tulee drinkkiin sekä likööristä, että vasta puristetusta appelsiinimehusta. Tässä versiossa käytetty cachaça on tynnyrissä kypsytettyä.


Brazil 66

Drinkkiperhe:
Sour
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
24.1 % i
Ravintola-annoksia:
1.7 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
105 ml i
Juoma-astia:
Riedel DSG Rocks
Jää lasissa: i
Keskisuuret jääkuutiot
Tehty & arvioitu:
21.06.2023

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
15 ml

KOMMENTTINI DRINKISTÄ

Tässä tynnyrissä kypsytetystä cachaçasta valmistetussa “appelsiinicaipirinhassa” on appelsiinisuutta enemmän kuin kirkkaasta cachaçasta valmistetussa. Toki tässä myös itse cachaça on aromikkaampaa, kun sitä on eksoottisesta brasilialaisesta puusta valmistetussa tynnyrissä kypsytetty tuntemattomaksi jäänyt aika. Kaikki sheikkeriin lisätyt sitrushedelmätkin maistuvat. En kuitenkaan osaa sanoa kummasta Brazil 66:sta pidän enemmän. “Molempi parempi” pitää tässä tapauksessa aika hyvin paikkansa. Tämän etuna ovat kypsytyksen tuoma aromikkuus ja kirkkaassa cachaçassa minä vain pidän siitä banaanisesta mausta.

ARVOSANA
80 / 100