Cherry Bourbon Smash
Varmista, että kirsikoista on kivi poistettu. Minttusiirapin reseptiksi tarjotaan tällaista: 120 g sokeria, 120 ml vettä, reilu desi mintunlehtiä. Kiehauta siirappi ja hauduta kolmisen minuuttia. Siivilöi, jäähdytä ja pullota.

DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
Viski (bourbon) | Bulleit Kentucky Straight Bourbon Whiskey | 60 | ml |
Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
Sitruunamehu | 30 | ml |
Soodavesi | 30 | ml |
Kirsikka (tuore) | 3 | kpl |
Minttusiirappi | 30 | ml |
Drinkkiperhe:
Cobbler / Julep / Smash
Cobbler / Julep / Smash
Alkoholipitoisuus: 15 %
Ravintola-annoksia: 1.8 kpl
Tilavuus: 180 ml
Käyttämäni juoma-astia:
Riedel DSG Rocks
Riedel DSG Rocks
Jää lasissa:
Iso kirkas jääpala
Iso kirkas jääpala
Valmistustapa:
Sheikataan
Sheikataan
Cherry Bourbon Smash
Varmista, että kirsikoista on kivi poistettu. Minttusiirapin reseptiksi tarjotaan tällaista: 120 g sokeria, 120 ml vettä, reilu desi mintunlehtiä. Kiehauta siirappi ja hauduta kolmisen minuuttia. Siivilöi, jäähdytä ja pullota.

Drinkkiperhe: Cobbler / Julep / Smash | |
Alkoholipitoisuus: 15 % | Ravintola-annoksia: 1.8 kpl |
Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 180 ml |
Juoma-astia: Riedel DSG Rocks | Jää lasissa: Iso kirkas jääpala |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä
Alkoholittomat ainesosat
Määrä
30 ml
30 ml
3 ml
30 ml