Clover Club 2.0

Tämä on muunneltu, uusi versio siitä Clover Clubista, jonka valmistin joskus aiemmin. Eroa näiden kahden välillä on mm. se, että kun alkuperäisessä käytettiin vadelmasiirappia (jota kenelläkään ei koskaan ole hyllyssä), niin tässä käytetään tuoreita vadelmia ja sokerilientä, jotka ihan aluksi muddlataan yhteen.


Drinkki työn alla - ToDo

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji Käyttämäni alkoholi i Määrä i
Gini (plymouth) Plymouth Navy Strength Gin 30 ml
Vermutti Dolin Vermouth de Chambéry Blanc 30 ml

Alkoholittomat ainesosat Määrä i
Vadelma (tuore) 5 kpl
Sokeriliemi (1,5:1) 15 ml
Sitruunamehu 22.5 ml
Munan­valkuainen 1 puolikas

Koristeeksi
Tuore vadelma
Drinkkiperhe:
Sour

Alkoholipitoisuus: 15.6 % i

Ravintola-annoksia: 1.4 kpl i

Tilavuus: 140 ml i

Käyttämäni juoma-astia:
Orrefors More Nick & Nora

Jää lasissa: i
Ei mitään

Valmistustapa:
Sheikataan

Käyttämäni välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer


Clover Club 2.0

Tämä on muunneltu, uusi versio siitä Clover Clubista, jonka valmistin joskus aiemmin. Eroa näiden kahden välillä on mm. se, että kun alkuperäisessä käytettiin vadelmasiirappia (jota kenelläkään ei koskaan ole hyllyssä), niin tässä käytetään tuoreita vadelmia ja sokerilientä, jotka ihan aluksi muddlataan yhteen.


Drinkki työn alla - ToDo

Drinkkiperhe:
Sour
Välineet: i
Boston cocktail shakerHawthorne strainerFine mesh strainer
Alkoholipitoisuus:
15.6 % i
Ravintola-annoksia:
1.4 kpl i
Valmistustapa:
Sheikataan
Tilavuus:
140 ml i
Jää lasissa: i
Ei mitään

DRINKIN RESEPTI i

Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi i
i Määrä

Alkoholittomat ainesosat

i Määrä
22.5 ml

Koristeeksi
Tuore vadelma