Clover Club 2.0
Tämä on muunneltu, uusi versio siitä Clover Clubista, jonka valmistin joskus aiemmin. Eroa näiden kahden välillä on mm. se, että kun alkuperäisessä käytettiin vadelmasiirappia (jota kenelläkään ei koskaan ole hyllyssä), niin tässä käytetään tuoreita vadelmia ja sokerilientä, jotka ihan aluksi muddlataan yhteen.

DRINKIN RESEPTI
| Tarvittava alkoholilaji | Käyttämäni alkoholi | Määrä | |
| Gini (plymouth) | Plymouth Navy Strength Gin | 30 | ml |
| Vermutti | Dolin Vermouth de Chambéry Blanc | 30 | ml |
| Alkoholittomat ainesosat | Määrä | |
| Vadelma (tuore) | 5 | kpl |
| Sokeriliemi (1,5:1) | 15 | ml |
| Sitruunamehu | 22.5 | ml |
| Munanvalkuainen | 1 | puolikas |
Koristeeksi
Tuore vadelma
Drinkkiperhe:
Sour
Sour
Alkoholipitoisuus: 15.6 %
Ravintola-annoksia: 1.4 kpl
Tilavuus: 140 ml
Käyttämäni juoma-astia:
Orrefors More Nick & Nora
Orrefors More Nick & Nora
Jää lasissa:
Ei mitään
Ei mitään
Valmistustapa:
Sheikataan
Sheikataan
Clover Club 2.0
Tämä on muunneltu, uusi versio siitä Clover Clubista, jonka valmistin joskus aiemmin. Eroa näiden kahden välillä on mm. se, että kun alkuperäisessä käytettiin vadelmasiirappia (jota kenelläkään ei koskaan ole hyllyssä), niin tässä käytetään tuoreita vadelmia ja sokerilientä, jotka ihan aluksi muddlataan yhteen.

Drinkkiperhe: Sour | |
| Alkoholipitoisuus: 15.6 % | Ravintola-annoksia: 1.4 kpl |
| Valmistustapa: Sheikataan | Tilavuus: 140 ml |
Juoma-astia: Orrefors More Nick & Nora | Jää lasissa: Ei mitään |
DRINKIN RESEPTI
Tarvittava alkoholilaji
Käyttämäni alkoholi
Määrä
Alkoholittomat ainesosat
Määrä
5 ml
15 ml
22.5 ml
1 ml
Koristeeksi
Tuore vadelma



